Níže naleznete aktuální nabídku piv v PET lahvích, pivo je v prodeji v provozní době naší restaurace.
Objem lahví je 1,5 litru (není-li uvedeno jinak, některé speciální druhy jsou v lahvích o objemu 1 litr), minimální trvanlivost piva je díky užití vhodné technologie minimálně 30 dní od naPETkování.
Uzený knír | světlá nakuřovaná dvanáctka (1) | 165,- |
Spodně kvašený světlý ležák. K uvaření tohoto ležáku jsme použili nakuřovaný Bamberský slad, který dodává pivu velmi specifickou vůni a chuť po uzeném mase. | ||
Beznoska | světlá dvanáctka (1) | 162,- |
Spodně kvašený světlý ležák. Stálý a nejprodávanější typ piva vařený u nás. Pivo bylo uvařeno ze dvou druhů sladu (plzeňského a mnichovského) a na chmelení byly použity tři druhy žateckého chmele. | ||
Sosáček | světlá dvanáctka (1) | 162,- |
Spodně kvašený světlý ležák. První várka uvařená z čerstvého chmele ze sklizně 2024, konkrétně tato várka je ze Žateckého poloraného červeňáku, od pana Kozára ze Smilovic. | ||
Hejhula | světlá výčepní desítka (1) | 156,- |
Spodně kvašené světlé výčepní pivo. Hejhula je lehké výčepní pivo s nízkým obsahem alkoholu. | ||
Prosecký masakr (1 l) | chilli dvanáctka (1) | 130,- |
Svrchně kvašené světlé plné pivo. Při vaření tohoto pálivého piva jsme použili několik druhů chilli papriček, pálivost se na chuti při pití tohoto piva postupně rozvíjí. | ||
Dutej jak dýně | Dýnový třináctkový ejl (1) | 172,- |
Svrchně kvašené světlé silné pivo. Podzim, sezóna dutých dýní a mnohdy také přehlídka dutých hlav, přichází ,,Dutej jak dýně“ je #pivosknirem vařené s chmely Mosaic a Amarillo, do kterého jsme přidali dýňové pyré, svařákové koření a zázvor. | ||
Svatomartinská hořká | jedenáctkový IPL (1) | 162,- |
Světlý ležák. Speciální hořká várka ležáku se bude výborně hodit k našemu svatomartinskému menu. |
Omluvte prosím případnou nedostupnost některého z piv v případě, že se v daném dni vyprodá. Věříme, že si případně vyberete jiné. Děkujeme za pochopení.